O nas

Čokoladnica Rajska ptica je družinsko podjetje, ki prihaja iz Anglije in proizvaja prvovrstne čokolade. Za njihovo izdelavo skrbi vrhunski chocolatier Sam Osmanchevich, ki je svoje znanje pridobival v Angliji in Belgiji.

Rajska Ptica je svoja vrata odprla julija 2005. Vsaka ČOKOLADA izdelana v čokoladnici je svojevrstna umetnina, ročno izdelana in iz naravnih sestavin. Samo je skrbno izumil recepte, ki vsebujejo kombinacije različnih drznih, a rajskih okusov kot so: kardamom s pomarančo, jagoda in šampanjec, čili in limeta ...


 

Čokolade izdelujemo za vsakogar. Ponujamo vam različne oblike čokolad in pralin za darila v čudovitih embalažah, čokoladne figurice za najmlajše in ČOKOLADNE TABLICE z najrazličnejšimi dodatki. Proizvajamo čokoladne izdelke za večja naročila, posebne priložnosti, poroke, obletnice, otvoritve ... Izdelujemo pa tudi čokoladne izdelke z logotipom podjetja za POSLOVNA DARILA in še veliko več.
Izdelali smo celo čokoladne pralineje za britansko kraljico ob obisku v Sloveniji.

  

Vabimo vas, da si ogledate, kako nastajajo čokolade, ki vključujejo pravilen način temperiranja in izdelovanja čokoladne mase, polnjenje pralin in vse ostale stopnje, ki omogočajo izdelavo izvrstne čokolade.