Čokoladnica d.o.o

Brnčičeva 13
1231 Ljubljana, Črnuče
Tel.: 00 386 (0) 59 031 989
info@cokoladnica.si

PE Supernova

Jurčkova cesta 223,
1000 Ljubljana
Tel.: 00 386 (1)620 98 51

Naši čaji

Med uživanjem naših vročih napitkov ne pozabite, da je tekoče zlato v vaši skodelici pot začelo tisoče kilometrov stran, na bujnih plantažah Šrilanke, Kenije, Kitajske, Japonske, Tajske in Indije. Rajska ptica vlaga veliko truda v to, da ste pri prav vsaki skuhani skodelici čaja in čajnih napitkov iz celih listov deležni najvišje kakovosti čajev kjer koli na svetu.

Rooibos Orange / Cardamom

Prefinjen okus kardamona in pomaranče ponuja izlet v mistični svet arabskih dežel in temperamentnih arom. Sestavine: rooibos čaj, sladkor v obliki zvezdic, korenje, mandelj, cimet, pomaranča, čokolada, janež, klinčki, ingver, koriander, poper, kardamon, kumina. Brez kafeina.

Assam TGFOP-1

Veličasten indijski čaj iz izbranih assamskih plantaž, ročno obran in pozorno obdelan, ponuja skodelico polno mogočnih arom.

Assam TGFOP-1 »Keyhung«

Živahen in intenziven črni čaj iz ene izmed najstarejših čajnih plantaž, ki se nahaja med Burmo, Bangladešem in Kitajsko. Področje je položno, zeleno in pokriva 585 čajnih hektarjev.

Berryblend

Čaj iz mešanega jagodičevja je idealen vroč ali ohlajen. Nežno kislino omili naravni sladkor malin, robid in grozdja. Sestavine: ribez, hibiskus, bezgove jagode, grozdje, robide, maline.

Ceylon OP-1 »Kenilworth«

Plantaža Kenilworth je bila ustanovljena leta 1947 in se nahaja v centralni provinci Šri Lanke. Idealna lokacija omogoča 4,800mm padavin na leto. 602 hektara čajevcev nudita poln čaj z močno aromo.

Chary Fruit

Lističi Senche in Lung Chinga s pisanimi dodatki (limonina trava, ananas, korenček...) naredijo ta čaj poln eksotičnih in neznanih okusov. Sestavine: zeleni čaj, limonina trava, ananas, cvetovi lučnika, lubje drevja Cassia, jatob.